Sunt mari șanse ca la sfârșitul anului 2024 să fie gata întreg drumul expres Pitești-Craiova. Vestea a fost dată astăzi de Cristian Pistol, directorul general al CNAIR, după o vizită pe șantier.

„Pe tronsonul I al drumului expres Craiova-Pitești au început lucrările de organizare pentru finalizarea construcției celor 17,7 km dintre Craiova și Robănești. Termenul contractual este de 18 luni, dar antreprenorul și-a asumat că va crește progresiv mobilizarea astfel încât să putem circula pe acest tronson la finalul anului 2024.

Pe tronsonul III stadiul lucrărilor a ajuns la aproape 90% și se lucrează intens pentru a pune în trafic la finalul acestui an toți cei 31,75 de km dintre Valea Mare și Colonești.

Lucrările pe tronsonul IV, Colonești-Oarja-Pitești, în lungime de 31,8 km, au ajuns la un stadiu fizic de aproximativ 50% și sunt convins că antreprenorul român se va mobiliza exemplar astfel încât să se poată deschide circulația cât mai repede, la finalul lui 2024.

În concluzie, pot spune că există șanse reale ca la finalul anului 2024 cetățenii să poată parcurge fără întrerupere cei 121 de km ai drumului expres Craiova-Pitești”, spune șeful CNAIR.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *