Update, ora 18:20

La propunerea procurorului de caz, Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a agresorului sexual.

Știrea inițială, ora 16:00

Miercuri, 8 noiembrie, un individ în vârstă de 38 de ani din Pitești a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore pentru agresiune sexuală. Astăzi va fi dus la Judecătoria Pitești, cu propunere de luare împotriva lui a unei măsuri preventive.

La începutul acestei luni, pe 1 noiembrie, în jurul orei 14:00, individul a urmărit pe stradă o adolescentă de 17 ani, iar în scara unui bloc, prin constrângere, a pipăit-o în zona intimă.

Tânăra s-a zbătut și a reușit să scape din mâinile agresorului. Și-a anunțat părinții, care au făcut plângere la Poliție. Câteva zile mai târziu, anchetatorii l-au identificat și l-au reținut pe individ.

Dosarul penal deschis pentru agresiune sexuală este instrumentat de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești. Potrivit legii, individul riscă între 3 și 10 ani de închisoare și interzicerea exercitării unor drepturi.

„Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Argeș. (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *