Va fi organizată o nouă licitație publică cu strigare pentru vânzarea Platformei Petrochimice Bradu de lângă Pitești (care se află în proprietatea Oltchim S.A. Râmnicu Vâlcea, societate în faliment). Anunțul a fost făcut de lichidatorii judiciari ai Oltchimului. La primele licitații nu a fost prezentată nicio ofertă de cumpărare.

Noua licitație va avea loc pe 29 iunie 2023, tot în București ca și celelalte de până acum, în organizarea BDO Business Restructuring S.P.R.L. și RomInsolv S.P.R.L. (ambele din Capitală), care sunt lichidatorii judiciari ai societății debitoare Oltchim S.A.

Prețul de pornire al ședinței de licitație din această lună a coborât la 195.896.588 de lei plus TVA. Amintim că prețul inițial, de la prima licitație, din februarie anul acesta, a fost de 244.870.736 de lei plus TVA. Acesta a scăzut cu fiecare licitație eșuată.

Pachetul scos la vânzare conține următoarele:

-bunuri imobile, respectiv terenuri intravilane în suprafață totală de 1.650.065 de mp și construcțiile edificate pe acestea;

-investițiile în curs de execuție;

-construcții speciale;

-bunuri mobile, constând în principal din utilaje, echipamente, tehnologii și obiecte de inventar;

-drepturile de proprietate intelectuală și autorizații.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Economie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *