Update, ora 10:30 

Deși inițial confirmaseră că în autobuz s-ar fi aflat angajați ai uzinei Automobile Dacia, autoritățile au revenit asupra informației. Autobuzul nu transporta salariați de la Dacia, ci navetiști – angajați ai unei alte firme.

Update, ora 10:20

Pitești 24 a întrebat la Biroul de presă al Poliției Argeș cum s-a produs tamponarea și ce sancțiuni au fost date. „În urma verificărilor efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni, s-a stabilit că un bărbat de 61 de ani din Mioveni care conducea un autoturism nu s-a asigurat la ieșirea în drum de pe o proprietate privată, intrând în coliziune cu un microbuz de transport de persoane condus pe DN 73D (bulevardul Dacia), din direcția Pitești spre Mioveni, de un bărbat de 49 de ani din Hârtiești.

De asemenea, autobuzul (n.r. – al firmei DLS) care circula în spatele microbuzului, condus de un bărbat de 28 de ani din Mioveni, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță, a intrat în coliziune cu microbuzul.

Bărbatul de 61 de ani care conducea autoturismul a fost sancționat cu o amendă de 870 de lei și cu măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 60 de zile.

Totodată, bărbatul de 28 de ani care conducea autobuzul (n.r. – al firmei DLS) a fost sancționat contravențional cu o amendă de 480 de lei și cu 3 puncte penalizare, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Polițiștii au procedat la eliberarea de autorizații de reparație auto pentru cele trei vehicule implicate, care au suferit avarii”, informează Biroul de presă al Poliției argeșene.

Știrea inițială, ora 09:05

Un autobuz DLS care transporta în jur de 10 călători a fost implicat în această dimineață într-un eveniment rutier.

Pentru că nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers, șoferul autobuzului a lovit în partea din spate un microbuz de transport de persoane.

Tamponarea s-a produs pe DN 73D, pe direcția de mers dinspre Pitești către Mioveni, și s-a soldat doar cu pagube materiale, fără a exista persoane rănite.

Pompierii au asigurat la locul evenimentului rutier măsurile specifice de prevenire a incendiilor.

SC Madcom DLS Impex SRL este o firmă din București înființată în anul 1997 care oferă servicii de închirieri de autocare și microbuze și servicii de transport intern și internațional de persoane.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *