Tensiunea în PNL Argeș este maximă. Oponenții lui Adrian Miuțescu numără orele până la așteptata demisie sau demitere a acestuia de la șefia filialei, ca urmare a rezultatului slab obținut de liberali în Argeș la alegerile parlamentare de duminică. Și nu doar ca urmare a eșecului electoral, ci și din cauza manierei abuzive în care Miuțescu și-ar exercita atribuțiile funcției de președinte al PNL Argeș.

Celor care îi solicită public demisia lui Adrian Miuțescu din fruntea partidului li se alătură Dragoș Predescu, una dintre victimele politice ale actualului lider al PNL Argeș. Fost președinte al Tineretului Național Liberal (TNL) Pitești, acum simplu membru după ce procedura sa de excludere din partid nu a avut succes, Predescu îi cere imperativ lui Miuțescu să demisioneze.

„PNL Argeș are nevoie de restart și de reformă! Asta este o certitudine pentru toată lumea. Despre Adrian Miuțescu și performanțele sale politice nu mai are sens să discutăm. Le știm cu toții! De la dizolvări de organizații și până la excluderi din partid, domnul Miuțescu a făcut ce a dorit, de cele mai multe ori împotriva intereselor PNL și doar pentru interesele sale personale.

Îmi aduc aminte foarte bine cum primarii liberali au atras atenția acum un an că PNL Argeș se îndreaptă într-o direcție greșită.

La fel de bine cred că ne aducem toți aminte cum, acum două luni, fostul președinte al PNL Pitești, Radu Perianu, îi cerea lui Adrian Miuțescu să demisioneze și să își asume rezultatul prost de la alegerile locale.

Domnule Miuțescu, nu mai căutați vinovați și nu încercați să ne explicați că am obținut o victorie! Nu vă mai agățați de scaun! Păcat, poate dacă nu ați fi dezbinat organizația în acest fel, astăzi rezultatul ar fi fost altul. Aveți un strop de onoare și demisionați!”, scrie fostul lider al TNL Pitești într-un mesaj postat în această seară pe pagina sa de socializare. (Sursă foto: Facebook)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *