Update, ora 18:25

Biroul de presă al Poliției Argeș precizează: „În ziua de 8 martie a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați că un bărbat și două femei au fost găsiți în stare de inconștiență într-un imobil de pe raza localității Bradu. În urma sesizării, la fața locului a fost direcționat un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota.

Din păcate, echipajele medicale sosite la fața locului au constatat decesul celor trei persoane în cauză, respectiv un bărbat de 44 de ani, din Pitești, și două tinere, de 17 și 18 ani.

Cercetările au fost preluate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, urmând să fie întocmit dosar penal conform articolului 192 din Codul Penal (n.r. – ucidere din culpă), sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Pentru stabilirea cauzelor decesului urmează să fie dispusă efectuarea unor autopsii medico-legale. Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanelor în cauză”.

Update, ora 17:20

Bărbatul avea 44 de ani, iar fetele, 17 și, respectiv, 18 ani, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Se pare că bărbatul era proprietarul casei.

Știrea inițială, ora 17:00

Trei persoane (un bărbat și două fete) au fost găsite decedate, cu puțin timp în urmă, într-o casă de pe strada Henri Coandă din comuna Bradu (satul Geamăna).

Potrivit primelor informații, cei trei ar fi murit intoxicați cu monoxid de carbon. Cert este că persoana care i-a găsit și care a sunat la 112 a simțit un puternic miros de gaz atunci când a intrat în casă.

La fața locului se află două echipaje SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș, pompieri și polițiști. Vom reveni cu amănunte.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.