Update, 26 octombrie 2023, ora 15:30

Consiliul Local Pitești a aprobat proiectul.

Update, 23 octombrie 2023, ora 10:15

Proiectul de hotărâre pentru aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu (PUD) în vederea construirii pe Calea Craiovei a clinicii medicale a SC Catali Imobiliare ATM SRL va intra în dezbatere și la vot în plenul Consiliului Local Pitești. Votul va fi dat joi, 26 octombrie.

Update, 24 august 2023, ora 14:00

Proiectul prezentat de SC Catali Imobiliare ATM SRL pentru construirea unei clinici medicale pe Calea Craiovei a primit aviz favorabil din partea Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism a municipalității Pitești.

Urmează ca proiectul să intre în dezbatere publică, iar ulterior va fi supus dezbaterii și votului în Consiliul Local.

Update, 21 august 2023, ora 13:20

SC Catali Imobiliare ATM SRL, a omului de afaceri Cătălin Grosu, a cerut aviz de la municipalitatea piteșteană pentru Planul de Urbanism de Detaliu al viitoarei clinici medicale de pe Calea Craiovei.

Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism a municipalității ar urma să se pronunțe mâine, 22 august, zi în care se va reuni în ședință.

Știrea inițială, 3 mai 2023, ora 11:50

În Pitești va fi construită o nouă clinică medicală. Va fi situată în centrul Piteștiului, pe Calea Craiovei.

Investiția este a firmei SC Catali Imobiliare ATM SRL, a omului de afaceri Cătălin Grosu, printre altele cunoscut investitor imobiliar din județul Argeș.

Viitoarea clinică va fi amplasată pe Calea Craiovei, nr. 44-46, pe un teren în suprafață de 1.584 de mp din vecinătatea sediului central al Raiffeisen Pitești și în apropierea sediului Administrației Județene a Finanțelor Publice Argeș.

Clădirea în care va funcționa noua clinică medicală va avea parter și două etaje.

Spațiile verzi vor totaliza 24% din total (385 de mp), iar numărul locurilor de parcare va fi de 18.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *