Curtea de Apel Pitești a respins, cu puțin timp în urmă, o nouă contestație făcută de Ion Georgescu pentru înlocuirea arestului preventiv cu o măsură mai blândă. Pe cale de consecință, primarul suspendat al Mioveniului va rămâne în continuare în arest preventiv.

Hotărârea de astăzi a Curții de Apel Pitești: „Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul Georgescu Ion, în prezent aflat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, împotriva încheierii nr. 150 din data de 20 octombrie 2023 pronunţate de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş Secţia penală în dosarul nr. 5215/109/2023.

În baza art. 275 alin. 2 din Codul de procedură penală, obligă contestatorul-inculpat la plata sumei de 200 de lei cheltuieli judiciare către stat. În baza art. 275 alin. 6 Cod procedură penală, onorariul apărătorului desemnat din oficiu, în sumă de 340 de lei, se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei.

Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu astăzi, 26 octombrie 2023, la Curtea de Apel Piteşti – Secţia penală şi pentru cauze cu minori şi de familie”.

Ion Georgescu se află în arest preventiv pentru 30 de zile ca urmare a Hotărârii din 5 octombrie 2023 pe care Tribunalul Argeș a luat-o în dosarul penal deschis de DNA Pitești pentru trafic de influență (aici detalii).

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Justiție

Un comentariu

  1. Gogu

    26-10-2023, 14:49 la 14:49

    Un manelist pentru tentativa de omor a fost Lăsat în arest la domiciliu și control judiciar, iar omul asta pentru 10. Mii de euro e la puscarie tare rău justiția asta din Romania!????????

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *