Cristian Mitrofan se numără printre membrii noului Birou Permanent Județean al PNL Argeș. Mitrofan este urmărit penal de DNA Pitești, „sub aspectul săvârșirii unei infracțiuni de folosire a influenței sau autorității de către o persoană care deține o funcție de conducere într-un partid în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite” (aici subiectul pe larg).

Ulterior începerii urmăririi penale, Cristian Mitrofan a fost înlăturat, în noiembrie anul trecut, din funcția de director general al Casei de Asigurări de Sănătate Argeș, funcție pe care o ocupa cu delegație încă din primăvara anului 2020 (aici amănunte).

Cristian Mitrofan s-a „remarcat” și prin prestația lamentabilă la concursul organizat de CNAS pentru ocuparea „plină” a funcției (aici detalii).

Precizăm că Mitrofan făcea parte și din precedenta conducere, ca vicepreședinte, fiind unul dintre apropiații fostului lider al PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu.

Noul BPJ al PNL Argeș a fost alcătuit de Alina Gorghiu, președinte interimar al filialei, și validat de Biroul Permanent Național al partidului.

„Noul BPJ va asigura conducerea filialei județene, ulterior urmând stabilirea unui calendar pentru organizarea alegerilor interne. Accentul noii conduceri a PNL Argeș va fi pus pe reorganizare, pe actul de guvernare, pe promovarea măsurilor liberale și pe identificarea viitorilor candidați la alegerile din 2024.

Componența BPJ este atributul președintelui PNL Argeș. Am ajuns la această formulă discutând și consultându-mă cu mulți colegi în cadrul organizației. Am pus la masă o echipă care adună pentru un interval scurt de timp oameni reprezentantivi, echilibrați. Mandatul BPN pentru BPJ interimar al PNL Argeș este organizarea alegerilor în filială ca urmare a demisiei din partid a fostului președinte, a declarat președintele interimar al PNL Argeș, senator Alina Gorghiu”, se arată într-un comunicat de presă transmis astăzi de Departamentul de comunicare al filialei liberale.

Componența noii conduceri a PNL Argeș:

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *