Comisia de sistematizare a circulației rutiere și pietonale în municipiul Pitești se reunește în ședință joi, 20 octombrie. Pe ordinea de zi se află și un punct referitor la viitorul supermarket Lidl de pe strada Târgul din Vale, din zona Autogării Sud Astra.

La sfârșitul anului trecut, Comisia de circulație a avizat racordarea la rețeaua de căi de comunicație a viitorului magazin Lidl. La timpul respectiv, constructorul a propus două căi de acces către supermarket: una dinspre strada Târgul din Vale și cealaltă dinspre strada Tudor Vladimirescu. Comisia a dat atunci aviz favorabil, cu următoarele amendamente:

-pe strada Târgul din Vale, în dreptul accesului, va fi trasată linie dublă continuă;

-aprovizionarea cu camioane se va face prin accesul dinspre strada Tudor Vladimirescu.

La începutul acestei luni, însă, Direcția Arhitect-șef – Compartimentul Dezvoltare Urbană de la Primăria Pitești a cerut Comisiei reanalizarea avizului. Motivul: „La accesul dinspre strada Tudor Vladimirescu, în urma actualizării planului topografic, s-a constatat o diferență de nivel de aproximativ 1,5 metri între carosabil și incintă, lucru care face imposibilă sistematizarea corespunzătoare a intrării”.

În acest context, se propune renunțarea la accesul dinspre strada Tudor Vladimirescu și relocarea acestuia pe strada dinspre latura de sud-est a proprietății. Propunerea de schimbare va fi supusă dezbaterii și aprobării în ședința de joi a Comisiei de sistematizare a circulației rutiere și pietonale în municipiul Pitești.

AICI AMĂNUNTE DESPRE VIITORUL MAGAZIN LIDL.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *