Update, 28 aprilie 2022, ora 15:40

Cu puțin timp în urmă, Consiliul Local Pitești a votat favorabil, în unanimitate, proiectul de hotărâre pentru aprobarea Planului Urbanistic Zonal și a Regulamentului Local de Urbanism în vederea construirii unui nou supermarket Lidl pe strada Târgu din Vale, în zona Autogării Sud Astra.

Update, 21 aprilie 2022, ora 16:30

Proiectul de hotărâre pentru aprobarea Planului Urbanistic Zonal și a Regulamentului Local de Urbanism în vederea construirii unui nou supermarket Lidl pe strada Târgu din Vale, în zona Autogării Sud Astra, va fi supus dezbaterii și votului în ședința ordinară în plen din 28 aprilie 2022 a Consiliului Local Pitești.

Știrea inițială, 19 martie 2022, ora 20:00

În Pitești va fi construit un nou supermarket Lidl. Noul magazin va fi amplasat pe strada Târgu din Vale, în zona Autogării Sud Astra, pe un teren de 6.715 mp.

Proprietarul terenului, firma de transport de călători SC Astra SA Pitești, a cerut în decembrie anul trecut la Primărie aprobare pentru Planul Urbanistic Zonal și Regulamentul Local de Urbanism în vederea construirii viitorului supermarket, în urma unui contract încheiat cu Lidl România.

A primit aviz favorabil luna trecută de la Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului (comisie a municipalității), iar în această lună de la arhitectul-șef al Piteștiului, Cătălin Ghiță. Într-o viitoare ședință în plen, proiectul va fi supus dezbaterii și votului în Consiliul Local Pitești.

Viitorul supermarket Lidl din zona Autogării Sud Astra va avea regim de înălțime parter înalt și 115 locuri de parcare. Accesul se va face dinspre strada Târgu din Vale și dinspre strada Tudor Vladimirescu.

Pentru a face loc viitorului magazin, vor fi demolate construcțiile aflate în prezent pe terenul de 6.715 mp de pe strada Târgu din Vale. Termenele de execuție vor fi stabilite după parcurgerea tuturor etapelor administrative de aprobare a investiției. AICI AMĂNUNTE DESPRE PROIECT. (Foto principal: descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *