De astăzi, 1 martie 2021, activitățile de comunicare internă și externă și de responsabilitate socială ale Grupului Renault România vor fi conduse de Cristian Nevzoreanu. Totodată, acesta va face parte din comitetul de management al companiei.

„De echipa de Comunicare și CSR mă leagă experiențe bogate, direct conectate cu domeniile Comercial și Afaceri Publice, cu ocazia lansărilor de produse sau evenimentelor din cadrul grupului. Voi avea oportunitatea de a lucra într-o echipă de profesioniști, împreună cu care vom avea o abordare modernă, inovativă și adaptată contextului actual”, afirmă Cristian Nevzoreanu.

Născut în București, în vârstă de 50 de ani, Cristian Nevzoreanu și-a început parcursul profesional la Renault, în Franța, în anul 2000, acolo unde a fost manager de proiecte din sfera R&D, în domeniile industrial, comerț și marketing.

În 2007 a revenit în țară și s-a alăturat centrului de inginerie Renault Technologie Roumanie, în calitate de director Afaceri Publice și, ulterior, activităților extinse ale Grupului Renault în România.

Este absolvent al Universității Politehnica din București – Facultatea de Inginerie Aerospațială – și are un master în Tehnici Aeronautice și Spațiale la Ecole Nationale Supérieure de l’Aéronautique et de l’Espace „Sup’Aéro” din Toulouse, Franța. De asemenea, a urmat specializări post universitare în Management și Gestiunea Afacerilor (Institut d’Etudes Politiques, l’Ecole Nationale des Ponts et Chaussées, l’Ecole Nationale Supérieure des Mines, le Collège des Ingénieurs, în Paris) și Competitivitate și Inovație (Harvard Business School, prin Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca). (Sursă foto: traficmedia.ro)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *