Începând din 21 noiembrie 2023, pacienții Centrului Medical Medicover Pitești-Doctor Luca beneficiază de expertiza profesională a dr. Claudia Alexandra Vasile, medic cardiolog specialist, cu o bogată experiență internațională.

Experiență internațională

Dr. Claudia Alexandra Vasile și-a început cariera profesională în România, ca medic rezident în cardiologie, la Institutul de Boli Cardiovasculare „CC Iliescu” din București.

Ulterior a profesat peste hotare, la centre medicale prestigioase din Franța (Centrul Spitalicesc Universitar din Poitiers, Centrul Spitalicesc „Jacques Coeur” din Bourges și Centrul Spitalicesc „Emile Durkheim” din Epinal).

Medicul Claudia Alexandra Vasile este membru al Societății Europene de Cardiologie și al Societății Franceze de Cardiologie.

Servicii specializate

Dr. Claudia Alexandra Vasile oferă o gamă extinsă de servicii de cardiologie de înaltă calitate. Printre serviciile oferite se numără:

-consultație cardiologie – dr. Claudia Alexandra Vasile efectuează evaluări detaliate și oferă recomandări personalizate pentru fiecare pacient, în funcție de nevoile lui specifice;

-ecocardiografie – tehnică de imagistică medicală utilizată pentru a obține imagini detaliate ale inimii cu ajutorul ultrasunetelor. Este un instrument esențial în evaluarea funcției inimii și a structurilor sale. Prin ecocardiografie, medicii pot observa mișcarea pereților inimii și fluxul de sânge prin valvele inimii și pot detecta eventuale anomalii sau probleme cardiace;

-teste de efort – pentru evaluarea performanței cardiace și a capacității de efort fizic.

De asemenea, dr. Claudia Alexandra Vasile oferă teste specializate care vă pot ajuta să vă mențineți sănătatea cardiovasculară: Holtere EKG și Holtere TA. Aceste dispozitive monitorizează activitatea cardiacă pe parcursul unei perioade mai lungi, ajutând la detectarea și diagnosticarea afecțiunilor cardiace care pot trece neobservate în timpul unei examinări obișnuite.

Program de lucru

Dr. Claudia Alexandra Vasile este disponibilă pentru consultații în fiecare săptămână, în zilele de marți, miercuri și sâmbătă, începând de la ora 08:30, la Centrul Medical Medicover Pitești-Doctor Luca.

Pentru programări sau informații suplimentare, toți cei interesați pot suna la numărul de telefon 0248.222.282.

Dintre ceilalți medici care s-au alăturat în acest an echipei de profesioniști de la „Doctor Luca” îi enumerăm pe Bogdan Șerban, medic primar chirurgie generală, Adriana Dumitrescu, medic specialist endocrinologie, și Bianca Socol, medic specialist pneumologie.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *