Astăzi, 22 noiembrie 2023, în ciuda vremii nefavorabile, Colegiul Național „Alexandru Odobescu” a desfășurat în Piața Primăriei o acțiune menită să crească gradul de responsabilitate față de mediu în comunitatea piteșteană.

50 de elevi însoțiți de cadre didactice au defilat pe traseul Piața „Vasile Milea”-Piața Primăriei, au împărțit flyere cu tematică ecologică și au realizat un flash-mob în Piața Primăriei.

Liceenii și profesorii lor au fost întâmpinați de viceprimarul Gelu Tofan și de alți reprezentanți ai Primăriei Pitești, întâlnirea prilejuind abordarea unor subiecte de interes în contextul actual, precum dezvoltarea competențelor de economie circulară și folosirea responsabilă a resurselor.

Activitatea de astăzi a fost parte a proiectului Erasmus+ ,,Our Green Heritage Awareness”, derulat în parteneriat cu elevi și cadre didactice din Spania, Macedonia și Turcia.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *