Transfăgărășanul se redeschide complet circulației rutiere începând de vineri, 7 iunie 2024. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă de Cristian Pistol, directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

„Transfăgărășanul se deschide de mâine, începând cu ora 07:00 (cu aproape o lună mai devreme față de normativul care prevede deschiderea circulației la data de 1 iulie).

Se va putea circula inclusiv în zona alpină, cuprinsă între Bâlea Cascadă (județul Sibiu) și Piscu Negru (județul Argeș), între orele 07:00-21:00.

În cazul unor fenomene meteorologice nefavorabile, drumul va fi închis temporar până când vremea va permite redeschiderea drumului în condiții de siguranță.

Fac apel din nou la cei care tranzitează Transfăgărășanul să nu încerce să hrănească urșii care staționează în zona drumului, pentru a nu provoca reacții periculoase din partea acestora”, transmite șeful CNAIR.

Conform regulamentului propriu de funcționare, Transfăgărășanul se deschide complet traficului rutier – adică și între Piscu Negru și Cabana Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800) – pe 1 iulie și se închide pe 20 octombrie, cu variații în funcție de condițiile meteorologice. (Sursă foto: tribuna.ro)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *