Uber și Bolt se extind și în municipiul Pitești. Potrivit Uber, „între 6 și 18 aprilie 2021 utilizatorii noi din Pitești pot folosi codul HELLOPITESTI pentru o reducere de 50% din costul a două curse UberX, pentru până la 7 lei reducere/călătorie.

Codul promoțional este valabil pentru suma maximă de 7 lei, aplicat pentru două curse, poate fi introdus în aplicație o singură dată și este valabil între 6 și 18 aprilie 2021 (…)

La fel ca în celelalte orașe din România, șoferii parteneri din Pitești sunt licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor. În Pitești, Uber se lansează cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, care oferă acces la curse convenabile și sigure, cu un timp de așteptare de doar câteva minute”.

Plănuiam să lansăm Uber în Pitești de ceva vreme și ne bucurăm că eforturile noastre s-au concretizat. Am observat că oamenii de aici sunt interesați de noi alternative de transport, și asta ne-a încurajat să aducem Uber în Pitești. Pe lângă cursele convenabile și sigure, vrem, de asemenea, să devenim un partener de încredere pentru autoritățile locale pentru a le oferi piteștenilor o alternativă de transport pe care se pot baza – declară Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România.

În ceea ce privește Bolt, pe perioada lansării „prețul curselor Bolt din Pitești începe de la 7 lei, în funcție de categoria aleasă, iar pasagerii beneficiază de reduceri de până la 50%, în limita a 7 lei”, conform companiei.

Procesul de expansiune a companiei noastre este accelerat, dezvoltarea mergând pe mai multe planuri, de la deschiderea de noi orașe la lansarea și extinderea de noi servicii. În acest proces complex și foarte rapid, am căutat în fiecare oraș să respectăm cu strictețe toate prevederile legii cu privire la autorizațiile necesare șoferilor noștri parteneri și la condițiile de operare și să răspundem cerințelor impuse de pandemie – anunță, la rândul său, Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *