Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Iași fac la această oră 42 de percheziții domiciliare. Perchezițiile au loc și în județul Argeș, într-un dosar penal deschis pentru înșelăciune în domeniul contractării de mobilă la comandă.

Potrivit bzi.ro, perchezițiile vizează înșelăciuni pe care le-ar fi comis firma de mobilă Bismobil Kitchen din Iași.

Perchezițiile se desfășoară în județele Iași (13), Brașov (3), Ilfov (3), Galați (două), Bihor (două), Vaslui (două), Argeș (1), Bacău (1), Cluj (1), Constanța (1), Dolj (1), Prahova (1), Sibiu (1), Timiș (1) și Mureș (1) și în municipiul București (8).

Până în prezent, au fost identificate peste 130 de persoane vătămate (clienți), iar prejudiciul cauzat prin comiterea faptelor se ridică la aproximativ 4.000.000 de lei (mai bine de 800.000 de euro).

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor de la serviciile de investigare a criminalității economice Argeș, Brașov, Galați, Vaslui, Bacău, Cluj, Constanța, Dolj, Prahova, Sibiu, Timiș, Mureș, Ilfov și București, al polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Iași – Secțiile 1-6 și al polițiștilor din orașul Hîrlău.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *