Începând de joi, 30 martie, și până vineri, 7 aprilie, în Mioveni va avea loc o nouă campanie de colectare gratuită a deșeurilor de echipamente electrice și electronice, vechi sau inutilizabile.

Locuitorii orașului pot scăpa gratuit de deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) participând la campania de mediu organizată de Asociaţia Română pentru Reciclare, în colaborare cu SC Save the World by Recycling SRL și Primăria Mioveni.

Deșeurile electrice și electronice reciclabile vor fi preluate gratuit de operator, în baza unei programări telefonice la numărul 0734.836.117, număr la care cei interesați pot suna pentru a stabili ziua și ora de ridicare.

Intervalele orare de colectare a acestor deșeuri vor fi următoarele: 09:00-13:00 în zona centrală și 17:00-20:00 în cartierele orașului.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la Primăria Oraşului Mioveni-Compartimentul Protecția Mediului, camera 9, număr de telefon 0348/455.444, interior 111.

Ce deșeuri vor fi colectate

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic care se bagă în priză sau care funcționează pe baterii, indiferent de greutate sau volum, de modul de prezentare sau stare, inclusiv corpuri de iluminat, tuburi fluorescente, baterii (non-auto) și echipamente IT.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *