Istanbul Street Food Festival revine în Pitești. Festivalul gastronomic cu specific turcesc va avea loc în Piața Primăriei în weekendul 31 martie-2 aprilie 2023.

„Te invităm să celebrăm împreună trei zile de distracție, cu experiențe gastronomice de senzație, muzică bună și o atmofereră relaxantă. Vă așteptăm la un eveniment culinar dedicat dulciurilor turcești, fructelor de mare și bucătăriei cu specific turcesc.

Meniul va fi asigurat de „Delicii turcești”, „Istanbul Street Food Festival” și „Seafood Festival România”. Bucătarii noștri vor găti pentru dumneavoastră o gamă largă de preparate, dulciuri turcești, fructe de mare și mâncare turcească”, anunță organizatorii.

Potrivit organizatorilor, Istanbul Street Food Festival va începe în Piața Primăriei Pitești vineri, 31 martie, la ora 12:00, și se va încheia duminică, 2 aprilie, la ora 22:00.

Amintim că Istanbul Street Food Festival s-a desfășurat în Pitești, tot în Piața Primăriei, și anul trecut, în luna mai (foto).

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *