Ioana Laura Bundă, soția primarului comunei argeșene Boțești, Nicolae Mihai Bundă (PSD), a fost găsită spânzurată în casă. Ea ar fi suferit de depresie, iar azi-dimineață și-a pus capăt zilelor. 

Poliția Argeș: „În ziua de 9 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că pe raza localității Boțești o femeie de 33 de ani a fost găsită spânzurată.

Din păcate, echipajele medicale au constatat decesul.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, a fost întocmit dosar penal conform articolului 192 din Codul Penal (n.r. – ucidere din culpă), în care polițiștii de investigații criminale de la Poliția Orașului Topoloveni desfășoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni.

Cauzele decesului urmează să fie stabilite prin efectuarea unei autopsii medico-legale, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc”. 

Ioana Laura Bundă era căsătorită cu Nicolae Mihai Bundă din iunie 2014 și aveau împreună trei băieței.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *