Marți, 7 noiembrie, șoferul unui autoturism a fost înregistrat de radar în orașul argeșean Ștefănești circulând cu 81 de kilometri pe oră, cu 31 de kilometri pe oră peste limita de viteză de pe respectivul tronson de drum.

De asemenea, șoferul, care are 29 de ani și este din Ștefănești, folosea și telefonul mobil, fără dispozitiv de tip „mâini libere”.

Totodată, în urma verificărilor, echipajul Formațiunii Rutiere Mioveni care l-a oprit în trafic a constatat că acesta nu are poliță de asigurare obligatorie auto (RCA) valabilă.

Firesc, au curs sancțiunile: o amendă de 580 de lei, permisul reținut pentru 30 de zile, imobilizarea mașinii și retragerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare ale autoturismului. Polițiștii i-au eliberat șoferului indisciplinat dovadă înlocuitoare fără drept de circulație. (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *