Procuroarei Lorella Mariana Topliceanu i-a fost prelungită cu două luni delegarea la șefia Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, județul Argeș.

Decizia a fost luată, cu unanimitate de voturi, de Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcţia de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Costești a doamnei Topliceanu Lorella Mariana, procuror în cadrul acestei unități de parchet, începând cu data de 15.11.2023, până la ocuparea funcției prin concurs sau examen, în condițiile legii, dar nu mai mult de două luni”.

Precedenta prelungire a delegării pentru Lorella Mariana Topliceanu în funcția de prim-procuror a Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești a fost pentru o perioadă de șase luni, începând cu data de 15 mai 2023. (Foto: descriptiv – ședință CSM)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *