Update, ora 20:05

În urma colaborării cu polițiștii constănțeni, adolescenta a fost găsită pe raza județului Constanța, acolo unde plecase cu un băiat.

Știrea inițială, ora 19:00

O adolescentă din Pitești este dată dispărută. Ștefania Nicoleta Din are 13 ani și a plecat de acasă astăzi, 8 noiembrie, în jurul orei 06:30, fără a mai reveni la domiciliu. Familia a făcut sesizare la Poliția Municipiului Pitești, care a început căutările.

„Minora nu a mai avut plecări voluntare, iar din verificările efectuate de la momentul sesizării și până în prezent au rezultat indicii că s-ar îndrepta spre judetul Constanța.

În prezent, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești desfășoară activități pentru găsirea minorei, fiind transmise semnalmentele acesteia atât la nivelul celorlalte structuri din Inspectoratul Județean de Poliție Argeș, cât și altor județe”, anunță Poliția Argeș.

Semnalmente: 1,60 m înălțime, aproximativ 55 de kg, ochi albaștri, păr blond, drept și lung.

Cei care pot da informații cu privire la Ștefania Nicoleta Din sunt rugați să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Municipiului Pitești, la numărul de telefon 0248.607.009.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *