Președintele liberalilor, Ludovic Orban, este așteptat mâine în Pitești pentru a face pace în PNL Argeș. Orban va conduce o ședință la care vor participa membrii Biroului Politic Județean al partidului și toți consilierii municipali liberali din Pitești, ședință care se va desfășura în sediul Filarmonicii, de la ora 11:30.

Convocarea consilierilor locali este ca urmare a conflictului din PNL Pitești pe tema candidatului liberal pentru una dintre cele două funcții de viceprimar al Piteștiului. La ședința de mâine ar urma să fie tranșată problema propunerii PNL pentru postul de viceprimar: fie Mihai Coteț, fie Gelu Tofan. Dacă nu cumva va apărea o surpriză… Amintim că votul pentru cei doi viceprimari ai Piteștiului va fi dat în Consiliul Local pe 10 februarie.

O altă problemă care ar putea fi rezolvată mâine este stabilirea unui interimat la conducerea PNL Argeș. Asta în condițiile în care actualul președinte, deputatul Adrian Miuțescu, este spitalizat și, pe de altă parte, contestat în filială.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *