Update, 31 octombrie 2023, ora 09:30

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea: „Se lucrează intens la Promenada Argeșului, în cadrul obiectivului de investiții „Realizarea de piste pentru bicicliști, inclusiv pentru recreere, de-a lungul râului Argeș”.

A fost turnat stratul de asfalt și a început montarea gardului.

De joi se va placa cu piatră naturală zona asfaltată.

În curând, Promenada Argeșului va arăta așa cum ne dorim cu toții, iar malul drept al râului, Parcul Lunca Argeșului, Parcul Ștrand, Parcul Prundu și cartierul Tudor Vladimirescu vor comunica prin trasee pentru bicicliști și pietoni”.

Update, 27 octombrie 2023, ora 11:55 

Pe 30 octombrie vor începe lucrările de amenajare de piste pentru bicicliști de-a lungul râului Argeș în Pitești.

Pentru desfășurarea lucrărilor, circulația pietonilor și a bicicliștilor va fi închisă pe toată zona de promenadă a râului Argeș, începând de luni, 30 octombrie, ora 08:00, și până vineri, 3 noiembrie.

Știrea inițială, 25 august 2023, ora 09:40

Proiectul de amenajare de piste pentru bicicliști de-a lungul râului Argeș în Pitești a fost selectat pentru finanțare în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

Potrivit Primăriei, proiectul vizează realizarea unui traseu de piste pentru biciclete care să comunice cu zonele de interes de pe malul drept al râului Argeș: Parcul Lunca Argeșului, Parcul Ștrand, Parcul Prundu și cartierul Tudor Vladimirescu.

Este avut în vedere următorul traseu de străzi, precizează Primăria Pitești:

-strada Basarabia (lungime piste: 1.369 de metri);

-bulevardul Petrochimiștilor (lungime piste: 1.221 de metri; lungime trotuare: 1.221 de metri; lățime trotuare: 2 metri);

-strada Lânăriei-strada Târgul din Vale (lungime piste: 2.024 de metri, mai puțin zona de traversare a căii ferate, adică circa 100 de metri înainte și după calea ferată);

-promenada râului Argeș, dig (lungime piste: 1.944 de metri; lungime alei pietonale: 1.221 de metri; parapet pietonal: 1.800 de metri).

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *