În cel mult o lună va fi făcută recepția lucrărilor de asfaltare a tronsonului de drum județean Cotmeana-Ursoaia (tronson în lungime de 4,6 kilometri, parte a DJ 704E Ursoaia-Bascovele-Ceaurești, de 22,5 kilometri). Informația o furnizează Alina Nicolau, directorul Regiei Autonome Județene de Drumuri.

Lucrările au început anul trecut și sunt finanțate printr-un credit contractat de Consiliul Județean de la o bancă privată. Potrivit sursei citate, este primul tronson de drum din Argeș asfaltat cu bani obținuți de CJ în urma deschiderii unui credit.

Alina Nicolau spune că sunt în plan lucrări și pe alte drumuri județene din Argeș: „De săptămâna viitoare vom începe lucrările la modernizarea DJ 703H (n.r. – Curtea de Argeș-Valea Danului-Cepari-Șuici-Sălătrucu-limita cu județul Vâlcea) la Plaiul Oii și modernizarea DJ 738 Poienari-Mihăești, în lungime de 3,8 kilometri.

Acum lucrăm la proiectarea pentru drumul 703B la Căteasca, în lungime de 5,8 kilometri, și 679D la Ungheni (7 kilometri) și pentru modernizarea DJ 739 Bârzești-Negrești, în lungime de 3,2 kilometri.

Și aceste lucrări sunt finanțate din același credit contractat de Consiliul Județean Argeș”. (Sursă foto: CJ Argeș)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *