Update, ora 20:40

Poliția Argeș: „În urma informațiilor apărute în spațiul public referitoare la căderea de la înălțime a unei femei în cartierul Trivale de pe raza municipiului Piteşti, Compartimentul Relații Publice din Inspectoratul de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

În seara zilei de 3 mai anul curent, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că o persoană a căzut de la etajul unui bloc de locuințe. Din păcate, echipajul medical a constatat decesul persoanei în cauză, o femeie de 67 de ani.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor în cauză fiind întocmit dosar penal conform articolului 192 din Codul Penal (n.r. – ucidere din culpă).

Pentru stabilirea cauzelor decesului va fi efectuată autopsia medico-legală, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc”. 

Update, ora 19:50

Manevrele de resuscitare nu au dat rezultat. A fost declarat decesul femeii, în vârstă de 67 de ani. Știre în curs de actualizare. 

Știrea inițială, ora 19:10

Este intervenție de urgență la această oră în Trivale, după ce o femeie a căzut de la etajul trei al unui bloc de locuințe din cartier (blocul P3, de pe bulevardul Libertății). Femeia a căzut pe un autoturism parcat lângă bloc și apoi pe sol.

La fața locului au ajuns un echipaj SMURD și polițiști. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *