Prin hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Argeș, 8 containere modulare vor fi amplasate în cătunul Tufanu din satul Păuleasca al comunei Mălureni pentru ca elevii de acolo să poată învăța la ei în sat.

Până acum, elevii făceau naveta pe jos, prin pădure, mai mulți kilometri pentru a ajunge la Școala Generală Mălureni. „Erau permanent în pericol. Nici școala veche din satul lor nu mai putea fi folosită, este atât de degradată încât se putea dărâma în orice moment. În sfârșit, a fost găsită soluția”, afirmă prefectul Radu Perianu.

Containerele provin de la Rezervele Statului. Au nevoie de amenajarea unor platforme de beton pe care vor fi amplasate, lucru care i-a fost solicitat Primăriei Mălureni prin decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

„Imobilele modulare vor fi conectate la apă și curent. Unul dintre ele va fi folosit pentru amenajarea de grupuri sanitare, un altul pentru a servi ca spatiu de depozitare pentru lapte-corn și 6 containere vor fi unite între ele, 3 câte 3, pentru a oferi săli de clasă generoase”, declară prefectul de Argeș. (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *