Începând de la 1 decembrie 2022, activitățile de Afaceri Publice, Comunicare și Responsabilitate Socială ale Renault Group în România vor fi reunite într-o singură direcție: Direcția de Afaceri Publice și Comunicare.

Aceasta va fi condusă de Cristian Nevzoreanu, care este numit director executiv Afaceri Publice și Comunicare Renault Group România, cu raportare directă către Mihai Bordeanu, director general al Automobile Dacia.

Gabriel Sicoe, director executiv Afaceri Publice până la această dată, va ocupa funcția de secretar general al Automobile Dacia, de asemenea cu raportare directă către Mihai Bordeanu.

Cristian Nevzoreanu este absolvent al Universității Politehnice din București, Facultatea de Inginerie Aerospațială, și deținătorul unei diplome de master în Tehnici Aeronautice și Spațiale obținut la Ecole Nationale Supérieure de l’Aéronautique et de l’Espace „Sup’Aéro” din Toulouse, Franța.

A urmat specializări postuniversitare în Management și Gestiunea Afacerilor (Institut d’Etudes Politiques, l’Ecole Nationale des Ponts et Chaussées, l’Ecole Nationale Supérieure des Mines, le Collège des Ingénieurs, Paris, Franța) și Competitivitate și Inovație (Harvard Business School, prin Universitatea Tehnică din Cluj).

Nevzoreanu a început colaborarea cu Grupul Renault în anul 2000 în Franța, unde a fost manager de proiecte în domeniile inginerie, marketing și comercial.

În anul 2007 a preluat funcția de director Afaceri Publice al centrului de inginerie Renault Technologie Roumanie, ulterior devenind director adjunct Afaceri Publice pentru toate activitățile Grupului Renault în România.

Pe 1 martie 2021, Cristian Nevzoreanu a preluat rolul de director executiv Comunicare și Responsabilitate Socială Renault Group România.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *