În magazinele Lidl va fi organizată o colectă de alimente neperisabile pentru comunitățile defavorizate. Acțiunea, realizată în parteneriat cu rețeaua Băncilor pentru Alimente din România, va avea loc luna viitoare, în perioada 1-31 decembrie, în 212 magazine Lidl din 90 de localități.

Clienții Lidl vor putea dona produse alimentare neperisabile în cutiile care vor fi amplasate la ieșirile din magazine, după casele de marcat. Printre alimentele care pot fi donate se numără: ulei, făină, zahăr, orez, ingrediente de copt, conserve de legume, conserve de carne, conserve de fructe, paste făinoase, sosuri, lapte UHT (care se păstrează la temperatura camerei), produse de patiserie ambalate, biscuiți, cafea, ceai, dulceață și gemuri.

Produsele donate de clienții Lidl în perioada 1-31 decembrie 2022 vor fi preluate de către băncile pentru alimente și distribuite mai departe către cămine de bătrâni, centre de plasament pentru minori, centre pentru persoane fără adăpost și cantine sociale.

În județul Argeș, clienții vor putea dona alimente neperisabile în următoarele magazine Lidl: Pitești Războieni (strada Războieni), Pitești Nord (bulevardul Nicolae Bălcescu), Pitești Prundu (bulevardul Petrochimiștilor), Câmpulung (strada Traian) și Topoloveni (Calea București).

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *