Continuă „odiseea” noilor stații de autobuz Publitrans din Pitești. După ce călătorii au reclamat, pe bună dreptate și în repetate rânduri, că băncile din stații (realizate din profile metalice galvanizate) sunt neutilizabile când plouă sau ninge sau când afară este foarte cald, în sfârșit executantul le-a placat cu lemn.

Noile stații de autobuz (99 la număr) au și alte probleme: prețul nesimțit de mare (o medie de 41.000 de euro stația), iar unele sunt subdimensionate.

Pe de altă parte, nici până astăzi nu sunt 100% gata, deși primarul Cristian Gentea a garantat la un moment dat că lucrările vor fi finalizate până la sfârșitul anului 2023.

Lucrările la noile stații Publitrans, realizate cu finanțare europeană, sunt executate de SC C.S.V. Infratech SRL (lider) și SC Europpan Prod SA (asociat), cu terți susținători SC Euromateria SRL și SC Globexterra SRL și subcontractanți SC Mondo Com SRL, SC Sigma Mobility Engineering SRL și SC Smart Services CNS SRL. Costul total, conform Primăriei Pitești, este de 20.216.633,92 de lei, pentru 99 de stații.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *