Marți, 2 aprilie 2024, între orele 09:00-20:00, va fi oprită furnizarea apei potabile către consumatorii de pe bulevardul Nicolae Bălcescu din zona de nord a Piteștiului, de la intersecția cu strada Constantin Dobrogeanu Gherea și până la intersecția cu strada Gârlei.

Anunțul îl face furnizorul, societatea Apă Canal 2000 SA Pitești, care precizează că oprirea este necesară pentru executarea de lucrări de relocare a unei conducte.

„Ne cerem scuze față de abonații afectați de această oprire și îi rugăm să își asigure rezerva minima de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii.

Pentru informații cu privire la întreruperile de apă, precum și pentru semnalarea unor probleme la rețelele de alimentare cu apă și de canalizare, vă rugăm să ne contactați la Call Center (nonstop) – telefon 0248.223.237”, transmite furnizorul. (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *