Update, 28 noiembrie 2023, ora 16:15 

Consiliul Local a aprobat, cu puțin timp în urmă, proiectul inițiat de primar. Prin urmare, de la 1 ianuarie 2024, Poliția Locală Pitești va avea în organigramă doar o funcție de director general adjunct, în loc de două, ca în prezent.

Singura funcție de adjunct rămasă ar urma să fie ocupată de Ion Ciurescu (vezi detalii mai jos).

Știrea inițială, 26 noiembrie 2023, ora 12:30

Se schimbă organigrama Poliției Locale Pitești (PLP). De la 1 ianuarie 2024, una dintre cele două funcții de director general adjunct va fi eliminată.

Singura funcție de adjunct care va rămâne după reorganizare va fi ocupată, cel mai probabil, de Ion Ciurescu. Acesta va face echipă cu „generalul” Valerică Nicolae (foto), care rămâne neclintit pe poziția de șef (director general) în ciuda scandalului din dosarul DNA al primarului suspendat al Mioveniului, Ion Georgescu.

Amintim că, acum câteva luni, Ciurescu l-a înlocuit în postul de adjunct pe Marian Rădulescu, acesta din urmă pensionându-se. Ion Ciurescu era șef al Serviciului Logistică, Achiziții, Administrativ și Arhivă al PLP (aici amănunte).

În prezent, cealaltă funcție de adjunct, care va dispărea, este ocupată de Mihai Ciprian. Acesta ar avea și probleme de sănătate și, prin urmare, nu ar mai fi interesat să continue activitatea la conducerea PLP.

Renunțarea la un post de adjunct este prevăzută într-un proiect de hotărâre inițiat de primarul Cristian Gentea. Proiectul va fi supus dezbaterii și votului în ședința ordinară în plen de marți, 28 noiembrie 2023, a Consiliului Local Pitești.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *