Update, ora 13:55

Femeia și fetița ei date dispărute au fost găsite. Sunt tefere și nevătămate. „Au fost identificate în zona centrală a municipiului Pitești”, informează Poliția Argeș.

La această oră, polițiștii cercetează cazul pentru a lămuri motivul care a determinat-o pe femeie să plece de acasă cu fetița sa.

Știrea inițială, ora 12:50

Polițiștii piteșteni fac cercetări după o sesizare primită astăzi cu privire la plecarea de la domiciliu a unei femei împreună cu fiica sa. Sesizarea ar fi fost făcută de soțul femeii.

Azi-dimineață, Victoria-Georgiana Anghel, în vârstă de 31 de ani, a plecat de acasă, din Pitești, împreună cu fiica ei, de 4 ani, și nu a mai revenit la domiciliu.

Semnalmente Victoria-Georgiana Anghel: înălțime 1,70, constituție atletică, ochi căprui, păr blond și lung. Vestimentație: blugi de culoare albastru închis, hanorac negru/verde și geacă roșie.

Cei care pot oferi informații care să ajute la găsirea celor două sunt rugați să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Pitești, la numărul de telefon 0248.607.009.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *