Update

Informația publicată de Pitești 24 se confirmă: Ion Ciurescu a fost numit director general adjunct al Poliției Locale Pitești, în locul lui Marian Rădulescu.

Știrea inițială 

Marian Rădulescu (foto interior), director general adjunct al Poliției Locale Pitești, se pensionează. Astăzi este ultima lui zi de muncă. Cine ar urma să-i ia locul.

„După 44 de ani de activitate în Poliție, dintre care 16 în serviciul public la Pitești, colegul nostru Marian Rădulescu, director adjunct al Poliției Locale, se retrage din viața profesională.

Îl felicit pentru întreaga carieră, îi mulțumesc pentru seriozitatea cu care s-a achitat de responsabilități în cadrul serviciului aflat în slujba cetățenilor și îi urez să aibă o viață activă și la pensie, cu proiecte personale care să-l împlinească”, transmite primarul Piteștiului, Cristian Gentea.

Potrivit surselor noastre, funcția de director adjunct care va rămâne vacantă după pensionarea lui Marian Rădulescu ar putea fi ocupată de Ion Ciurescu, în prezent șef al Serviciului Logistică, Achiziții, Administrativ și Arhivă al Poliției Locale Pitești.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *