Pe 1 ianuarie 2021, Cristian Țucă (foto) îl va înlocui pe Flavio de Almeida în funcția de director executiv al direcției Achiziții Groupe Renault România. De la aceeași dată, Almeida va preia noi responsabilități în cadrul grupului, în calitate de Deputy Regional Purchasing Head Renault în Rusia.

Absolvent al Universității Politehnica București, Facultatea Tehnologia Construcțiilor de Mașini, specializarea mașini-unelte, Cristian Țucă s-a alăturat firmei Dacia în urmă cu 25 de ani și are un parcurs profesional consistent în activitatea de achiziții din cadrul grupului.

Din 2010, Țucă a fost, pe rând, sef departament Achiziții Piese pentru Șasiu, Echipamente exterioare și Electrice, șef departament Achiziții – Logistică, Proiecte Industriale, Servicii, Piese. Din iunie 2019, a ocupat funcția de director Transformare Business Groupe Renault România.

Cristian Țucă va fi membru în board-ul companiei.

Direcția Achiziții Groupe Renault România este responsabilă de achizițiile de materii prime, piese, utilaje echipamente și servicii pentru toate entitățile Groupe Renault România. Echipele din România coordonează relația cu peste 1.500 de furnizori.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Economie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *