Update, 28 aprilie 2023, ora 11:00

Consiliul Local a aprobat creșterea salariului secretarului general al municipiului Pitești, Andrei Cătălin Călugăru, a doua majorare de salariu de care beneficiază într-o lună. La propunerea primarului Cristian Gentea și prin votul consilierilor, salariul de bază lunar al secretarului general a crescut de la 16.531 de lei la 18.350 de lei (peste 3.700 de euro).

Mihai Coteț (PNL) și Violeta German (USR) s-au abținut. Ceilalți consilieri locali au votat pentru.

Cristian Gentea: „Domnul secretar chiar face performanță la Primăria Pitești. Eu cunosc salarii mai mari (…) Rămâne peste program, muncește foarte mult”.

Mihai Coteț: Trebuie să facem performanță, însă, totuși, nivelul la care s-a ajuns cu salariile în administrațiile locale mi se pare foarte mare”.

Știrea inițială, 25 aprilie 2023, ora 20:00

În timp ce oamenii de rând o duc tot mai greu, la Primăria Pitești cresc salariile într-o veselie. Austeritatea este pentru „prostime”, nu și pentru „nababii” din Primăria lui Gentea.

Secretarul general al municipiului, Andrei Cătălin Călugăru, va primi o nouă majorare de salariu. Culmea aroganței: a doua într-o lună!

Potrivit unui proiect de hotărâre care va fi supus votului în ședința din 27 aprilie a Consiliului Local, salariul de bază lunar al secretarului general va crește de la 16.531 de lei la 18.350 de lei.

Conform aceluiași document, majorarea a fost decisă în urma negocierilor dintre primarul Cristian Gentea și Sindicatul Independent al Salariaților din Primăria Pitești.

„Majorarea salarială se încadrează în bugetul aprobat la nivelul instituției pentru anul 2023”, se arată în motivație.

Amintim că salariul de bază al aceluiași Călugăru a fost majorat și acum o lună, alături de salariile altor angajați din aparatul de specialitate al primarului, de la 14.375 de lei la 16.531 de lei (aici subiectul pe larg).

Creșterea arogantă și în repetate rânduri a salariilor este o practică obișnuită în Primăria lui Gentea. Și administratorul public Lucrețiu Tudor are parte constant de măriri spectaculoase ale salariului, prin grija primarului (aici amănunte). Numai lapte și miere pentru oamenii primarului! Pentru „prostime”, răbdări prăjite!

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *