În acest an, Zilele Municipiului Pitești vor avea loc în weekendul 19-21 mai.

„Organizațiile care activează în domeniul cultural-educativ sunt invitate să se alăture evenimentului Zilele Piteștiului – Pitești Fest 2023, care va avea loc în perioada 19-21 mai, și să îmbogățească experiența piteștenilor prin evenimentele și activitățile lor.

Cei care doresc să se implice și să facă parte din programul Zilelor Piteștiului – Pitești Fest 2023 sunt așteptați alături de municipalitate, organizator principal, cu activități care să promoveze cultura, educația și istoria orașului. Acestea pot include spectacole, concursuri, trasee de orientare turistică, căutare de comori, ateliere, jocuri pentru copii și activități de timp liber, dans interactiv în stradă alături de spectatori, jonglerii și multe altele.

Solicitările celor interesați să participe la Zilele Piteștiului ca parteneri în organizare pot fi trimise la adresa de e-mail primaria@primariapitesti.ro, cu informații despre asociația/organizația pe care o reprezintă și despre activitatea pe care doresc să o organizeze. Toate propunerile vor fi analizate cu seriozitate în vederea includerii lor în programul manifestărilor din cadrul evenimentului”, informează Primăria Pitești.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *