Update, 25 mai 2023, ora 15:30

Consiliul Local Pitești a aprobat, cu câteva minute în urmă, proiectul.

Gabriel Niță, directorul Filarmonicii piteștene: „Cea mai mare investiție din istoria Filarmonicii tocmai a fost aprobată: reabilitarea și modernizarea Teatrului de Vară din Ștrand.

(…) Jumătate din sumă o avem deja, provine de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Investiția va fi multianuală, iar dorința noastră este să o realizăm fără bani din bugetul local, doar cu sumele care pot fi primite din bugetul de stat exclusiv pentru finanțarea Filarmonicii.

Curând ne vom bucura de concerte și în noua locație din superbul Parc Ștrand”.

Știrea inițială, 22 mai 2023, ora 12:40

Teatrul de Vară din Parcul Ștrand din Pitești ar urma să fie reabilitat. Proiectul este al Filarmonicii piteștene și se va realiza cu bani de la bugetul local.

Pe ordinea de zi a ședinței de joi, 25 mai, a Consiliului Local Pitești se află și aprobarea Documentației de avizare a lucrărilor de intervenții pentru reabilitarea Teatrului de Vară din Ștrand.

Potrivit proiectului de hotărâre, investiția va fi multianuală, din bugetul local, și realizată la cererea Filarmonicii Pitești. Devizul este estimat la peste 5.170.254 de lei.

Printre altele, zona rezervată spectatorilor va fi acoperită cu o nouă structură metalică, iar băncile vor fi schimbate. De asemenea, vor fi înlocuite și corpurile de iluminat, cu altele de tip LED.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *