Update, 25 mai 2023, ora 15:05

Cu puțin timp în urmă, Consiliul Local Pitești a votat favorabil proiectul pentru construirea unei clinici medicale în cartierul Tudor Vladimirescu. Reamintim, este vorba despre o clinică a doctorului Teodor Viorel Nicola.

Update, 19 mai 2023, ora 13:40

Proiectul de hotărâre pentru aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu în vederea construirii viitoarei clinici medicale din cartierul Tudor Vladimirescu a doctorului Teodor Viorel Nicola a ajuns, în sfârșit, în Consiliul Local. Urmează să fie supus dezbaterii și votului în ședința ordinară în plen de joi, 25 mai 2023.

Update, 22 martie 2023, ora 08:55

În această lună (martie 2023), Planul Urbanistic de Detaliu pentru construirea unei clinici medicale în cartierul Tudor Vladimirescu, pe strada Gării, a primit aviz favorabil și din partea arhitectului-șef al Piteștiului, Andrada Toader-Pasti-Dinu. La începutul anului, în ianuarie 2023, proiectul primise undă verde și de la Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism a municipalității piteștene.

Odată obținute aceste avize, Primăria a pus în dezbatere publică, timp de zece zile calendaristice, Planul Urbanistic de Detaliu. Ulterior, documentul va ajunge în Consiliul Local pentru aprobare.

Noua clinică medicală va fi a medicului Teodor Viorel Nicola, doctor specialist în medicină sportivă, dar și în medicină generală.

Știrea inițială, 20 decembrie 2022, ora 13:20

Doctorul Teodor Viorel Nicola își face clinică medicală în Pitești, în cartierul Tudor Vladimirescu, pe strada Gării, la numărul 26. Nicola este un cunoscut doctor specialist în medicină sportivă, dar și în medicină generală.

Viitoarea clinică va fi construită pe un teren liber de construcții, în suprafață de 293 de mp, și va avea parter, două etaje și un etaj retras.

Planul Urbanistic de Detaliu (PUD) va fi supus dezbaterii și avizării prin vot în ședința din 12 ianuarie 2023 a Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism a municipalității piteștene.

„Strada Gării, nr. 26, pentru elaborare PUD în vederea realizării investiției Construire clinică medicală pe terenul în suprafață de 293 de mp cu numărul cadastral 101972. Documentația a fost înaintată prin adresa nr. 50674/21.09.2022”, se arată în punctul de pe ordinea de zi dedicat acestui subiect. (Foto: descriptiv. Sursă: neuroaxis.ro)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *