La Centrul Cultural a avut loc astăzi o ședință extraordinară a Consiliului Local Mioveni, probabil cea mai importantă din an pentru comunitate: au fost aprobate prin vot bugetul orașului pentru 2022 și lista de investiții pentru anul în curs.

Pentru 2022 orașul Mioveni are un buget de 164.705,49 de mii de lei pentru partea de venituri și de 164.705,49 de mii de lei pentru partea de cheltuieli.

Administrația Georgescu are în vedere pentru acest an în primul rând continuarea proiectelor aflate în curs de derulare, accesarea de fonduri nerambursabile, continuarea investițiilor și finanțarea cu prioritate a serviciilor publice, a sistemului de sănătate, a educației și culturii.

În ceea ce privește secțiunea de investiții, propunerea cheltuielilor a fost fundamentată în concordanță cu Strategia de Dezvoltare a Orașului, fiind incluse obiective propuse atât de consilierii locali și de reprezentanții administrației locale, cât și de cetățeni ai orașului.

Tot azi au fost aprobate bugetele de venituri și cheltuieli pentru 2022 ale SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL, SC Servicii Generale Mioveni SRL, Centrului Cultural Mioveni și Spitalului Orășenesc Mioveni.

În aceeași ședință a depus jurământul Ion Ciaușu (PSD), care a venit în CL Mioveni în locul colegului său de partid Bogdan Minciunescu, numit recent subprefect al județului Argeș.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Administrație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.