Claudiu Sorin Dicu (PNL), viceprimar al comunei argeșene Ciomăgești, a murit în această seară. Viceprimarului i s-a făcut rău la ieșirea dintr-o farmacie din cartierul piteștean Găvana și a căzut ca secerat la pământ.

Paramedicii sosiți la fața locului i-au făcut manevre de resuscitare, dar fără succes. A fost declarat decesul.

Cazul a fost preluat de polițiștii de investigații criminale din Pitești, iar cauza decesului va fi stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale.

Viceprimarul comunei Ciomăgești avea 49 de ani și era cunoscut cu afecțiuni medicale.

Departamentul de comunicare al Poliției Argeș precizează: „În jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la constatarea decesului unui bărbat, care, după ieșirea dintr-o farmacie, a acuzat o stare de rău. Acestuia i-au fost efectuate manevre de resuscitare, însă nu a mai putut fi salvat.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză va fi întocmit dosar penal conform articolului 192 din Codul Penal (n.r. – ucidere din culpă).

În continuare, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei. Cauza morții va fi stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale”.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.