Un angajat al hipermarketului Auchan Găvana din Pitești a murit azi după-amiază la serviciu. I s-a făcut rău și a intrat în stop cardio-respirator. Paramedicii SMURD ajunși la fața locului i-au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat. În jurul orei 17:45 a fost declarat decesul bărbatului, care era cunoscut cu afecțiuni medicale.

Polițiștii criminaliști au declanșat o anchetă, pe fir intrând și Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Argeș.

„În jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați de către polițiștii de ordine publică de la Secția 2 Poliție Pitești cu privire la faptul că un bărbat a decedat la locul de muncă, de la un centru comercial, după ce i-au fost efectuate manevre de resuscitare, ca urmare a unei stări de rău a acestuia.

În continuare, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul. Cauza morții va fi stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale.

De asemenea, cu privire la eveniment vor fi sesizați și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș”, precizează Departamentul de comunicare al Poliției Județene.

Potrivit sursei citate, bărbatul avea 47 de ani și era din județul Maramureș. (Foto: Arhivă – descriptiv)

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.