Doi copii mici (un băiețel și o fetiță) s-au pierdut astăzi de părinții lor în Parcul Lunca Argeșului din Pitești. În ultimele două zile patru copii s-au pierdut în zonă. Toți au fost găsiți de polițiștii locali.

Astăzi, în jurul orei 15:25, o patrulă a Poliției Locale a găsit lângă toaleta vechiului loc de joacă din Parcul Lunca Argeșului doi copii, de trei și, respectiv, patru ani. Cei doi, prieteni, se țineau de mână și plângeau. Le-au spus polițiștilor că s-au pierdut de părinții lor (unul dintre ei venise în parc cu mama lui, iar celălalt, cu tatăl).

Polițiștii au început să-i caute pe părinți, găsindu-i, după un sfert de oră, în zona locului de joacă, foarte aglomerat la ora respectivă. La rândul lor, părinții își căutau copiii. Părinții le-au povestit polițiștilor locali că micuții au dispărut pur și simplu de la toboganul la care se jucau.

Având în vedere că nu a fost un caz singular (în ultimele două zile patru copii s-au pierdut de părinții lor în Parcul Lunca Argeșului, fiind, din fericire, găsiți teferi și nevătămați), Poliția Locală Pitești face un apel public: „Facem apel către cetățenii care vin cu minori să fie cât se poate de atenți, mai ales că în zonă se află și râul Argeș și se pot întâmpla adevărate tragedii!”. (Foto: descriptiv)

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *