În această dimineață este ordine în fața sediului Serviciului de Permise Auto din Pitești. „Tradiționala” aglomerație a dispărut. Să vedem cât va ține „minunea”! „Indiferent cât de multe persoane se vor prezenta la Permise, nu vor mai fi probleme cu distanțarea fizică. S-a eliberat parcarea, s-au montat garduri și s-au creat linii de așteptare pentru fiecare tip de activitate”, informează prefectul județului Argeș, Emanuel Soare.

Amintim că, începând de astăzi, 27 noiembrie 2020, pentru evitarea aglomerării, cetățenii se vor putea prezenta la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor doar în baza unei pogramări on-line, programare care poate fi făcută aici.

Prin urmare, de astăzi nu vor mai fi emise bonuri de ordine. Există o singură excepție de la această regulă: pentru candidații care se reprogramează pentru susținerea probei practice de obținere a permisului de conducere.

Pe de altă parte, parcarea din fața sediului SPCRPCIV Argeș, din Pitești, va fi utilizată pentru asigurarea distanțării fizice. Măsura a fost luată cu sprijinul Primăriei Pitești. Șoferii sunt rugați să folosească parcarea supraetajată, din imediata apropiere, de lângă sediul OCPI Argeș.

Echipaje de jandarmi și de polițiști vor asigura ordinea și respectarea măsurilor de protecție sanitară.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *