Update, ora 14:40

Informații de ultimă oră arată că perchezițiile de la Spitalul Județean s-au desfășurat în aceeași cauză în care au avut loc și perchezițiile de la Primăria Budeasa.

„Perchezițiile au fost efectuate într-o cauză având ca obiect comiterea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, folosirea în orice mod, direct sau indirect, de informații care nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, delapidare care a produs consecințe deosebit de grave, delapidare de către o persoană fizică ce exercită o însărcinare în serviciul unei persoane juridice care a produs consecințe deosebit de grave, dare de mită, luare de mită și deturnarea licitațiilor publice”, precizează Poliția Argeș (aici subiectul pe larg).

Știrea inițială, ora 14:25 

Au loc percheziții la această oră la Spitalul Județean de Urgență (SJU) din Pitești.

Perchezițiile sunt efectuate într-o cauză instrumentată de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești, potrivit unor informații neoficiale.

Chiar acum, anchetatorii verifică diverse documente la SJU. Vom reveni cu detalii.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *