Update, 20 octombrie 2022, ora 21:30

Comisia de circulație a aprobat astăzi propunerea, cu o schimbare, față de proiectul inițial, în privința intervalului orar în care parcarea va fi interzisă: între orele 07:30-18:00.

Așadar, în acest interval orar parcarea va fi interzisă pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din Găvana în fața blocului M4, între intersecțiile cu străzile Paltinului și Alunului, iar pe tronsonul respectiv se va circula pe două benzi pe sens, în loc de una cum este în prezent.

Parcarea în zonă va fi posibilă după ora 18:00 și până la ora 07:30.

Primăria va anunța data de la care va intra în vigoare schimbarea decisă astăzi.

Știrea inițială, 18 octombrie 2022, ora 13:10

O nouă propunere pentru fluidizarea traficului pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din Găvana va fi supusă dezbaterii și aprobării în Comisia pentru sistematizarea circulației rutiere și pietonale în municipiul Pitești.

Se propune ca parcarea din fața blocului M4, cuprinsă între intersecțiile cu străzile Paltinului și Alunului, să fie închisă zilnic între orele 07:00-19:00. În acest interval orar, potrivit propunerii, pe tronsonul respectiv se va putea circula pe două benzi pe sens, în loc de una cum este în prezent.

Amintim că luna trecută Comisia a respins propunerea ca parcarea să fie desființată (aici amănunte). Acum, se propune ca parcarea să poată fi folosită doar seara și noaptea, în restul timpului tronsonul să fie dat circulației.

Propunerea, care va fi dezbătută în ședința de joi, 20 octombrie, a Comisiei este următoarea: „Reanalizarea punctului 12 al ședinței Comisiei de circulație din data de 28.09.2022, în sensul că, pentru fluidizarea circulației auto pe bulevardul 1 Decembrie 1918, se propune interzicerea parcării autovehiculelor în fața blocului M4 (zona cuprinsă între intersecțiile cu străzile Paltinului și Alunului) în intervalul orar 07:00-19:00 și montarea la indicatoarele de resticție de plăcuțe adiționale de ridicare vehicule”.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *