Update, 29 septembrie 2022, ora 10:55

Comisia de circulație a respins propunerea de desființare a parcării din fața blocului M4 de pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din Găvana. De asemenea, Comisia a respins și propunerea pentru aplicarea unui marcaj hașurat pe același bulevard 1 Decembrie 1918 la intersecția cu strada Alunului.

Știrea inițială, 27 septembrie 2022, ora 10:00

Fluidizarea circulației pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din Găvana este unul dintre subiectele care se află pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, 28 septembrie 2022, a Comisiei pentru sistematizarea circulației rutiere și pietonale în municipiul Pitești.

Este propusă desființarea unei parcări stradale, astfel încât pe tronsonul respectiv să se poată circula pe două benzi pe sens, în loc de una cum este în prezent.

„Pentru fluidizarea circulației auto pe bulevardul 1 Decembrie 1918 se propune desființarea parcării aferente acestuia din fața blocului M4, cuprinsă între intersecțiile cu străzile Paltinului și Alunului, circulându-se astfel pe acel tronson pe două benzi pe sens”, se arată în propunerea în privința căreia Comisia de circulație va lua mâine o decizie.

Amintim că în aceeași ședință va fi discutată și aplicarea unui marcaj hașurat pe bulevardul 1 Decembrie 1918 la intersecția cu strada Alunului, „întrucât la semaforul de la strada Paltinului se formează coadă de autovehicule care blochează intersecția respectivă”.

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Mihai Paul Codunas
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *