O informare a fost emisă cu puțin timp în urmă de Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Sunt anunțate precipitații moderate cantitativ și intensificări ale vântului. Interval de valabilitate: 19 ianuarie, ora 10:00 – 20 ianuarie, ora 17:00.

Potrivit ANM, în intervalul menționat temporar vor fi precipitații în toate regiunile, iar în Muntenia și în zona Carpaților Orientali local acestea vor fi moderate cantitativ (se vor acumula 10…15 l/mp și izolat peste 20 l/mp).

Vor fi ploi, care se vor transforma în ninsoare, din după-amiaza zilei de vineri (19 ianuarie) în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania și în nordul Moldovei, iar în noaptea de vineri spre sâmbătă și în restul țării. Se va depune strat de zăpadă.

Sâmbătă (20 ianuarie) va continua să ningă în Oltenia, Muntenia și în Dobrogea, dar în general slab cantitativ.

Temporar vântul va avea intensificări în toate regiunile, cu viteze în general de 40…50 km/h. Ninsoarea va fi viscolită și vizibilitatea scăzută.

Notă: Vremea se va răci semnificativ, vineri (19 ianuarie) în jumătatea de nord a țării, iar sâmbătă (20 ianuarie) și în restul zonelor.

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *