Senatorul USR de Argeș Narcis Mircescu demască o „șmecherie” de 100 de milioane de euro. Este suma pe care cele două firme care ar fi controlate de pesedistul Paul Stănescu ar încasa-o în următorii ani ca subvenții de la APIA după artificiul legislativ prin care coaliția PSD-PNL a transformat suprafețele de apă din Deltă în pajiști.

„Ministrul Agriculturii minte pentru a acoperi o șmecherie de 100 de milioane de euro. Atât ar urma să încaseze în următorii ani cele două firme controlate de clanul Stănescu din subvenții de la APIA.

Ne spune domnul ministru că îl obligă Europa, directivele, regulamentele. NU există nicio directivă și niciun regulament european care să ne oblige să transformăm Delta în pășune. Directiva a venit de la Paul Stănescu și ministrul Barbu a executat.

De aceea, în acest moment, Parchetul European investighează modalitatea în care APIA urmează să acorde subvenții către aceste două firme”, spune Narcis Mircescu, senator USR de Argeș. Urmăriți în continuare întreaga declarație a parlamentarului USR:

Ne puteți citi și pe pagina noastră de Facebook și în grupul de socializare Pitesti24.ro. De asemenea, vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.  

Distribuie
Mai multe articole similare
Mai multe de Pitesti24.ro
Mai multe în Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *